Бързи онлайн кредити без поръчител

Кандидатстване за онлайн кредит

Много кредитоизискатели в България предпочитат този вид кредитни продукти, защото подаването на заявление е много лесно и бързо. Много небанкови кредитни институции имат улеснена процедура по кандидатстване и отпускане. Разглеждането на заявлението ви обикновено трае от 10 до 30 минути, в зависимост от кредитния и социалния ви статус. При кандидатстването за онлайн заем, трябва да имате няколко неща на ум:

първо– да сте с добро кредитно досие в Централния кредитен регистър,

второ – да сте с постоянни месечни доходи ( да получавате заплата ).

Можете да заявите заем или от сайта на кредитната институция или през мобилно приложение ( ако има такова )

Подаването на заявление за заем е в 3 основни стъпки:

 • Първо: Избирате сума и срок на кредита – на този етап виждате какъв е ГПР ( Годишен лихвен процент ), вашата лихва и общата сума за плащане – сумите варират от 50 до 5000 лева ( обикновено за по-малки суми, на пример от 300-400 лева, фирмите имат опция за безлихвен заем, ако бъде върнат до 15 или 30 дни )
 • Второ: Втория етап по кандидатстването е въвеждането на вашите лични данни в специализиран за това онлайн формуляр : ЕГН, име, презиме, Фамилия, телефон, имейл, номер на лична карта, адрес по лична карта и по местоживеене, избирате месторабота и тип заетост. След това избирате по какъв начин бихте желали да получите сумата, вариантите са два : или директно от офис на Изипей или Фастпей или по посочена от вас банкова сметка.
 • Трето: След като вече сте попълнили данните си последната и най-важна стъпка е потвърждение, че сте съгласни с общите условия на фирмата и с условията по договора, в тази стъпка ще получите и СЕФ ( СТАНДАРТЕН ЕВРОПЕЙСКИ ФОРМУЛЯР ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛСКИТЕ КРЕДИТИ /приложение №2 към чл. 5, ал. 2 от Закон за потребителския кредит/ ), в тази стъпка може да трябва да потвърдите, че сте съгласни небанковата институция да борави с личните ви данни, това е стандартна декларация за обработване на лични данни.

При някои фирми за онлайн кредити стъпките по кандидатстване за малко по-различни ( имайте предвид, че това е примерен вариант за подаване на заявление )

Важно:

 1. Трябва да знаете, че всяка една лицензирана небанкова институция притежава официален сертификат от БНБ, който обикновено e BGR00000към регистър на финансовите институции
 2. Друго важно нещо, което трябва да проверите е дали фирмата има сертификат от КЗЛД – повече информация тук!
 3. Изчетете в детайли условията, тарифите и политиката им при просрочени вземания

Фирми отпускат бързи заеми по интернет

Последните няколко години с развитието на интернет и онлайн услугите все повече хора избаха да си спестят малко време като използват този вид заеми. Все повече хора използват мобилни телефони и таблети. Хората предпочитат да получат заем по интернет, защото не е необходимо да чакат,

всичко се случва „online“, в реално време!

Бърз кредит по интернет
Вземи пари навсякъде от всяка една точка на България!

Няколко от големите фирми за кредити в България:

 • credissimo.bg
 • vivus.bg
 • ferratum.bg
 • minizaem.bg
 • smilecredit.bg

Как да вземете парите си:

 • Парите можете да получите от всеки един офис на Изипей и Фастпей в страната
 • По банков път

Как и къде да платите вноските си:

 • Плащане онлайн през виртуален ПОС терминал от системата на Борика
 • Плащане от вашата микросметка в Epay ( Въвеждате вашия клиентски номер )
 • Попъла се платежно нареждане с данните на фирмата
 • От офис на Изипей или Фастпей ( Въвеждате ЕГН като основание за плащане )
 • През Кештерминал ( Въвежда се пак ЕГН и сумата по вноската )

Основни изисквания при отпускането на онлайн кредити:

 1. Валидна лична карта
 2. Чисто кредитно досие ( не е задължително, но е препоръчително – шанса да ви одобрят е в пъти по-голям )
 3. Постоянни месечни доходи ( като може да не сте на трудов договор, но да получавате доходи от друг вид дейност )

Когато решим да вземем кредит онлайн, често сами се разубеждаваме бързо. Причините в повечето случаи са, че не познаваме методите и процедурите по кандидатстване и отпускане, както и самите условия, на които трябва да отговаряме. В такива моменти се обръщаме към банкови институции или искаме пари от приятели или семейството си, но знаем ли каква възможност сме изпуснали и колко нерви и време сме можели да спестим, използвайки услугата online кредити? Ползите, които можем да спечелим са много. За да се убедите сами в това, по-долу ще разгледаме факти, които сами по себе си доказват едно – кредитите онлайн са бъдещето в тази сфера.

На първо място поставяме олекотените условия.

Сумите, отпускани от небанкови институции онлайн, най-често са в диапазона 100-5000лв. Това позволява отпускането на пари на заем дори на хора, които нямат подписан трудов договор, но получават доходи. Забравете неудобството от търсене на гарант – лесно и бързо можете да откриете фирми, които не изискват такъв.

Онлайн кандидатстване
Подай заявлението си бързо и удобно!

Бързина и удобство

Вашето време е ценно както за Вас самите, така и за фирмите, отпускащи подобен вид кредити. За това и не е необходимо да губите часове и понякога цели дни, попълвайки документи и чакащи на опашки за неудобна среща с кредитен инспектор. Взимайки пари на заем по интернет, вие попълвате кратък онлайн формуляр. Това става бързо и лесно, а още по-голям плюс е и факта, че можете да го направите от където решите – дома, офиса или пътувайки в градския транспорт. Одобрение до минути? Вероятно ви звучи невъзможно, но не е така. Кандидатствайки за заем онлайн, вашето искане се обработва за минути. Ако сте бил лоялен платец на предишни кредити, може да очаквате отговор буквално до броени минути. Така можете да покриете на време непредвидени спешни разходи – възможност, която не можете да получите от нито една банкова институция!

Финансово удобство от ново поколение

А сега си представете, че желаната от Вас сума се превежда по картата ви до два часа, след като сте заявили подобно желание. Звучи ви прекалено хубаво, за да е истина? Е, живеем във века на възможностите. Разбираме, че на подобна информация се гледа с недоверие, но всичко което трябва да направите, за да повярвате, е да опитате. Скоро това ще се превърна в такъв вид удобство за Вас и вашето финансово положение, че няма да си спомните, как сте живели спокойно без подобна услуга.

Нека обобщим

До тук споменахме, че за да получите онлайн кредит трябва да кандидатствате с лична карта и добро кредитно минало. Одобрението става до два часа в рамките на същия работен ден. Сумата ще бъде във вашите ръце минути по-късно. Вие избирате къде и как да кандидатствате. Всъщност, решението кога също е важно – можете да го направите по всяко време – фирмите приемат вашите формуляри денонощно! В много от случаите не е необходимо да имате трудов договор, гарант или казано с други думи – пригответе си личната карта и намерете достъп до интернет. Ако ви е необходимо още нещо, за да се възползвате от подобна възможност за бързо и лесно финансиране, просто влезте и потърсете оферти, като нулева лихва за първи онлайн кредит. Е, решихте ли към кого ще се обърнете за помощ следващия път?

Продукти:

Полезни ресурси:
Интересна статия, която описва в детайли вашите права като кредитоизикатели – https://pravatami.bg/52

Виж още:

Кредитни продукти