Бързи онлайн кредити без поръчител

Бързи онлайн кредити без поръчител

Кандидатстване за онлайн кредит

Много кредитоизискатели в България предпочитат този вид кредитни продукти, защото подаването на заявление е много лесно и бързо. Много небанкови кредитни институции имат улеснена процедура по кандидатстване и отпускане. Разглеждането на заявлението ви обикновено трае от 10 до 30 минути, в зависимост от кредитния и социалния ви статус. При кандидатстването за онлайн заем, трябва да имате няколко неща на ум:

първо– да сте с добро кредитно досие в Централния кредитен регистър,

второ – да сте с постоянни месечни доходи ( да получавате заплата ).

Можете да заявите заем или от сайта на кредитната институция или през мобилно приложение ( ако има такова )

Подаването на заявление за заем е в 3 основни стъпки:

 • Първо: Избирате сума и срок на кредита – на този етап виждате какъв е ГПР ( Годишен лихвен процент ), вашата лихва и общата сума за плащане – сумите варират от 50 до 5000 лева ( обикновено за по-малки суми, на пример от 300-400 лева, фирмите имат опция за безлихвен заем, ако бъде върнат до 15 или 30 дни )
 • Второ: Втория етап по кандидатстването е въвеждането на вашите лични данни в специализиран за това онлайн формуляр : ЕГН, име, презиме, Фамилия, телефон, имейл, номер на лична карта, адрес по лична карта и по местоживеене, избирате месторабота и тип заетост. След това избирате по какъв начин бихте желали да получите сумата, вариантите са два : или директно от офис на Изипей или Фастпей или по посочена от вас банкова сметка.
 • Трето: След като вече сте попълнили данните си последната и най-важна стъпка е потвърждение, че сте съгласни с общите условия на фирмата и с условията по договора, в тази стъпка ще получите и СЕФ ( СТАНДАРТЕН ЕВРОПЕЙСКИ ФОРМУЛЯР ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛСКИТЕ КРЕДИТИ /приложение №2 към чл. 5, ал. 2 от Закон за потребителския кредит/ ), в тази стъпка може да трябва да потвърдите, че сте съгласни небанковата институция да борави с личните ви данни, това е стандартна декларация за обработване на лични данни.

При някои фирми за онлайн кредити стъпките по кандидатстване за малко по-различни ( имайте предвид, че това е примерен вариант за подаване на заявление )

Важно:

 1. Трябва да знаете, че всяка една лицензирана небанкова институция притежава официален сертификат от БНБ, който обикновено e BGR00000към регистър на финансовите институции
 2. Друго важно нещо, което трябва да проверите е дали фирмата има сертификат от КЗЛД – повече информация тук!
 3. Изчетете в детайли условията, тарифите и политиката им при просрочени вземания

Фирми отпускат бързи заеми по интернет

Последните няколко години с развитието на интернет и онлайн услугите все повече хора избаха да си спестят малко време като използват този вид заеми. Все повече хора използват мобилни телефони и таблети. Хората предпочитат да получат заем по интернет, защото не е необходимо да чакат,

всичко се случва „online“, в реално време!

Бърз кредит по интернет
Вземи пари навсякъде от всяка една точка на България!

Няколко от големите фирми за кредити в България:

 • credissimo.bg
 • vivus.bg
 • ferratum.bg
 • minizaem.bg
 • smilecredit.bg

Как да вземете парите си:

 • Парите можете да получите от всеки един офис на Изипей и Фастпей в страната
 • По банков път

Как и къде да платите вноските си:

 • Плащане онлайн през виртуален ПОС терминал от системата на Борика
 • Плащане от вашата микросметка в Epay ( Въвеждате вашия клиентски номер )
 • Попъла се платежно нареждане с данните на фирмата
 • От офис на Изипей или Фастпей ( Въвеждате ЕГН като основание за плащане )
 • През Кештерминал ( Въвежда се пак ЕГН и сумата по вноската )

Основни изисквания при отпускането на онлайн кредити:

 1. Валидна лична карта
 2. Чисто кредитно досие ( не е задължително, но е препоръчително – шанса да ви одобрят е в пъти по-голям )
 3. Постоянни месечни доходи ( като може да не сте на трудов договор, но да получавате доходи от друг вид дейност )

Когато решим да вземем кредит онлайн, често сами се разубеждаваме бързо. Причините в повечето случаи са, че не познаваме методите и процедурите по кандидатстване и отпускане, както и самите условия, на които трябва да отговаряме. В такива моменти се обръщаме към банкови институции или искаме пари от приятели или семейството си, но знаем ли каква възможност сме изпуснали и колко нерви и време сме можели да спестим, използвайки услугата online кредити? Ползите, които можем да спечелим са много. За да се убедите сами в това, по-долу ще разгледаме факти, които сами по себе си доказват едно – кредитите онлайн са бъдещето в тази сфера.

На първо място поставяме олекотените условия.

Сумите, отпускани от небанкови институции онлайн, най-често са в диапазона 100-5000лв. Това позволява отпускането на пари на заем дори на хора, които нямат подписан трудов договор, но получават доходи. Забравете неудобството от търсене на гарант – лесно и бързо можете да откриете фирми, които не изискват такъв.

Онлайн кандидатстване
Подай заявлението си бързо и удобно!

Бързина и удобство

Вашето време е ценно както за Вас самите, така и за фирмите, отпускащи подобен вид кредити. За това и не е необходимо да губите часове и понякога цели дни, попълвайки документи и чакащи на опашки за неудобна среща с кредитен инспектор. Взимайки пари на заем по интернет, вие попълвате кратък онлайн формуляр. Това става бързо и лесно, а още по-голям плюс е и факта, че можете да го направите от където решите – дома, офиса или пътувайки в градския транспорт. Одобрение до минути? Вероятно ви звучи невъзможно, но не е така. Кандидатствайки за заем онлайн, вашето искане се обработва за минути. Ако сте бил лоялен платец на предишни кредити, може да очаквате отговор буквално до броени минути. Така можете да покриете на време непредвидени спешни разходи – възможност, която не можете да получите от нито една банкова институция!

Финансово удобство от ново поколение

А сега си представете, че желаната от Вас сума се превежда по картата ви до два часа, след като сте заявили подобно желание. Звучи ви прекалено хубаво, за да е истина? Е, живеем във века на възможностите. Разбираме, че на подобна информация се гледа с недоверие, но всичко което трябва да направите, за да повярвате, е да опитате. Скоро това ще се превърна в такъв вид удобство за Вас и вашето финансово положение, че няма да си спомните, как сте живели спокойно без подобна услуга.

Нека обобщим

До тук споменахме, че за да получите онлайн кредит трябва да кандидатствате с лична карта и добро кредитно минало. Одобрението става до два часа в рамките на същия работен ден. Сумата ще бъде във вашите ръце минути по-късно. Вие избирате къде и как да кандидатствате. Всъщност, решението кога също е важно – можете да го направите по всяко време – фирмите приемат вашите формуляри денонощно! В много от случаите не е необходимо да имате трудов договор, гарант или казано с други думи – пригответе си личната карта и намерете достъп до интернет. Ако ви е необходимо още нещо, за да се възползвате от подобна възможност за бързо и лесно финансиране, просто влезте и потърсете оферти, като нулева лихва за първи онлайн кредит. Е, решихте ли към кого ще се обърнете за помощ следващия път?

Продукти:

Полезни ресурси:
Интересна статия, която описва в детайли вашите права като кредитоизикатели – https://pravatami.bg/52

Виж още:

Кредитни продукти

Кредити за малки фирми и предприятия

Кредити за малки фирми и за бизнес

Малките и средните предприятия по дефиниция са гръбнакът на всяка една икономика. Именно тези фирми обаче страдат най-много при криза и след глобалната финансовата и икономическа криза много от тях фалираха. Затова е важно при финансови стресове за тези фирми те да имат достъп до финансов ресурс. Тъй като обикновено тези фирми не успяват да генерират големи печалби този финансов ресурс е възможно да се набави само чрез кредит.
Кредитирането на малките фирми чрез банка у нас обаче е все още доста трудно. Причината е, че банките имат редица изисквания, които е почти непосилно да бъдат изпълнени от малките фирми. Освен това банките често искат от фирмите обезпечение за кредита, което в много случаи е несъразмерно високо спрямо размера му. До банков кредит всъщност успяват да се доберат малки фирми, които имат по-висок годишен оборот. Иначе банките предлагат целеви кредити, като например по програми с Националния гаранционен фонд.

Видове кредити за фирми:

Предлагат се най-вече два вида кредити за такива предприятия:

 • оборотен
 • инвестиционен

При инвестиционните кредити обаче най-често се изисква и собствено участие с 20% от исканата инвестиция. Като цяло в последните години обаче голяма част от големите банки, опериращи на българския пазар, разработиха специални схеми и кредитни продукти за малките предприятия.

Евро фондове

Друг вариант за финансиране на малките фирми е по програми на европейските фондове. Не са много обаче съществуващите такива програми и повечето малки фирми не успяват да се възползват от тях. В някои случаи и тук изискванията към малките фирми също са доста високи, въпреки че иначе условията по такива кредити са доста по-изгодни от стандартните кредити – по-ниски лихви, липса на такси, по-малко или никакво обезпечение, а в някои случаи има и безвъзмездна помощ.
Голяма част от предоставяните към момента кредитни продукти за малките и средните фирми е за финансиране на иновации. Както показва статистиката обаче, в такава сфера работят само една малка част от българските малки и средни предприятия.
Надеждите са тепърва сегментът на кредитите за малки и средни фирми да се разработи, каквато е препоръката и усилията на Европейската комисия.

Кредити по телефона

Бърз кредит по телефона

Често в ежедневието ни се случва да възникнат непредвидени ситуации и да са ни необходими допълнителни пари, които в този момент нямаме. В такъв случай неизбежно търсим заем от близки и познати или от някоя кредитна институция. Все по-рядко обаче можем да разчитаме да получим свежи пари от хората около нас, тъй като или и те не разполагат с достатъчно пари или просто не се доверяват, за да дадат назаем.

Затова много по-практичното и бързо решение е да потърсим кредит по телефона. Понастоящем има различни предложения за такъв кредит поради факта, че лесната процедура за одобрение и бързия отговор от кредитните институции го правят все по-популярен. Вие определяте необходимата ви сума, като на пазара се предлагат заеми от няколко стотин до няколко хиляди лева. Отговорът в повечето случаи е от един час до 24 часа.

В общия случай изискванията към вас с:

 • да сте дееспособни български граждани на определена минимална и максимална възраст;
 • да нямате просрочени задължения към банки или други финансови институции;
 • да нямате неплатени осигуровки и да имате доказан доход в размер в зависимост от стойността на кредита.

При по-малки суми не се нуждаете от поръчител или превод на работна заплата, за да получите желания кредит. В същото време можете да усвоите искания кредит при положителен отговор от кредитната институция в рамките на 24 часа. При това без да напускате дома си, само с бързо и лесно кандидатстване по телефона.
За да сте сигурни, че получавате най-добрите условия, можете да направите кратко проучване на фирмите, които предлагат подобна услуга. Имате възможност да кандидатствате на повече места и да изберете най-доброто предложение.

Кредитът получавате само срещу лична карта и в повечето случаи по избран от вас начин – в брой, по сметка или чрез друг тип превод. Обикновено връщането на кредита е на равни месечни вноски, като вие определяте срока за изплащането му сред различни опции за това и в зависимост от размера му.
Бързият кредит по телефона е създаден за удобството на клиента. Във време, в което всяка минута е ценна и струва пари, кандидатстването за кредит по телефона е най-доброто решение.

Телефони на фирми за бързи кредити

 • Кредисимо АД – 0700 12 0 12
 • Фератум България – 0700 11 088
 • Вивус България – 0700 45 010
 • Минизаем – 0700 100 76

Виж още:

Бързи и лесни минизаеми до минути

Що е това минизаем до минути?

В моментите, когато са ви необходими спешно свежи финансови средства, джъст смайл и вземи най-лесното и удобно решение за вас е да се обърнете към фирма за бързи кредити и да заявите минизаем. Защо това е най-добрата оферта за вас?

Преди всичко минизаемите се предоставят бързо и лесно, буквално за минути. Те са сравнително краткосрочни и за тях се кандидатства онлайн или по телефона. Можете да избирате между кредит до заплата или минизаем на вноски.Малък заем

Пари на заем в по-малки размери

В първия случай вие ще трябва да върнете кредита на една вноска при изтичането на периода. Именно този продукт на фирмите за бързи кредити е най-популярен сред потребителите, тъй като все по-често се налага на всеки от нас да покрива различни „дупки” до заплата. Удобството е, че докато вземете заплата, вие можете да разполагате със свежи пари, за да реализирате плановете си. Много подходящ е продуктът за хора, които току-що са започнали работа и ще получат заплатата си по-късно. При всички случаи с минизаемите не се налага да отлагате проектите си, докато получите някакъв доход.

Заеми в по-големи размери

Вторият тип минизаем – с изплащане на вноски, ви дава възможност да избирате гъвкав срок на погасяване, както и размера на вноската. Отново може да разчитате на професионално отношение, бързина и удобство при кандидатстването и усвояването на парите. По този начин може да разчитате на по-голяма сума наведнъж, чието връщане няма да ви натежи, след като е разсрочено във времето.

Тази форма на кандидатстване за бързи минизаеми ви освобождава от тежестта да посещавате офиси, да чакате на гишета или да се налага да давате обяснения защо са ви необходими средства. В този смисъл процедурата е далеч по-улеснена отколкото предоставянето на заеми от банковите институции. Освен това се изискват и много по-малко документи. В общия случай ще ви е необходима единствено лична карта. Само фирмите за кредити, които са небанкови институции, ви дават възможността да получите отговор в рамките на 15 минути след кандидатстването, дори и по-малко. Ако сте лоялен клиент, много от тези компании ще ви предоставят и специални условия, отстъпки и още по-улеснена процедура при взимането на вашия минизаем. Някои фирми за минизаеми позволяват, погасявайки кредита си предварително, да платите лихва само за периода, в който сте го ползвали реално. Така вземането на минизаем става наистина изгодно предложение. За да бъде такова обаче, вие трябва да сте наясно точно каква сума ви е необходима, за какъв период бихте могли да я върнете, без да имате сериозни сътресения върху бюджета и къде ще получите най-добрите условия за бързия минизаем.

Виж още:

Кредитни продукти

Бързи кредити за пенсионери без поръчител

Бързи кредити за пенсионери без поръчител

Кредити за пенсионери без поръчител до минути с 0% лихва

Да си пенсионер в България за съжаление рядко съвпада с образа на възрастните хора, които сме виждали по филмите. Малко (ако ги има) са тези, които могат да използват старините си, за да обиколят света или да направят нещата, за които са мечтали на младини, но не са имали време и възможност.
Българският пенсионер в представите ни е по-скоро е човек, който брои стотинките на опашката пред нас в магазина. Или пресмята всеки месец как да плати сметките, лекарствата и да му останат и за живот. Много често възрастните хора трудно биха оцелели без физическа и финансова помощ от децата и внуците си. Но пенсионер не означава човек без достойнство.
Всеки дядо или баба си мечтае за възможността по-често да радва внуците и да може да си позволи подаръци за празниците им. Всеки би предпочел да може да се справи сам с непредвидени разходи и плащания, а не да разчита на децата, които „и без това си имат свои грижи“.
По тази причина и много от хората в пенсионна възраст избират да продължат да бъдат заети или да намерят нова, подходяща за тях работа. Не всички имат възможността да го правят, разбира се. А и за какво е измислена пенсионната възраст, ако някой трябва да работи до живот и то не защото така му харесва, а защото му се налага да оцелява?
Възрастните хора имат право да запазят достойнството си и достъпът до кредитни продукти може да им помогне в определени случаи. Не върви да поискаш заем от детето или внука си, за да … му купиш подарък за рождения ден например. Не винаги може да разполагаш със сумата за прегледи или лекарства, която понякога стига и трицифрено число месечно.
За съжаление много кредитни институции са заложили редица ограничения в това отношение, което донякъде е разбираемо. Те са свързани с размер на кредита, с изискване за обезпечение и дори с възрастта на кредитоискателя. По-облекчени условия за кандидатстване предлагат компаниите за бързи кредити. Те са съобразени с ограничените възможности на възрастните хора и са доста по-достъпни. По този начин пенсионерите също могат да финансират свои всекидневни или спешни нужди.

Виж още:

Кредитни продукти

Бърз кредит без поръчител само срещу лична карта

Бързи кредити без поръчител срещу лична карта

На всеки от нас често се налага да потърси спешно кредит, за да покрие възникнали неотложни ситуации. Понякога пък дори и най-доброто планиране се обърква и са ни необходими допълнителни средства за семейната почивка, празници или пък например за закупуване на необходимото за първия учебен ден. В този случай най-бързото и лесно решение е да се обърнем към фирма за бързи кредити.

Какви са предимствата на такъв вид заеми?

Предимствата на такъв заем са в няколко посоки. Преди всичко е лесната и бърза процедура на одобрение, без излишни документи и бумащина. Необходима ви е само лична карта, без поръчител и доказване на доход. В банка процесът би бил много по-дълъг и сложен, като ще трябва предварително да подготвите доста документи. Ако се обърнете към фирма за бързи кредити, можете да подадете своята заявка за кредит онлайн по всяко време на денонощието през сайта на избраната фирма. Бихте могли също така да направите това и по телефона или да посетите офис на фирмата. Каквато и опция да изберете процесът на одобрение е еднакъв – бърз, без излишни формалности и хартия. В рамките на няколко минути, след като заявите вашия кредит, ще получите отговор дали сте одобрени за него или не. Още в същия работен ден можете да получите и заема си по избрания от вас начин – по банкова сметка, в офиса на фирмата или чрез каса на Изи Пей.

Какви видове кредити има:

Кредитите са два вида – кредит до заплата и кредит на вноски. Разликата е в това, че при кредита до заплата погасителната вноска е само една и трябва да я внесете в края на периода. При кредита на вноски освен размера на искания заем вие избирате срока и размера на погасителните вноски. Двата вида кредити се различават и по размера на минималната и максималната сума, за която може да кандидатствате, като кредитът до заплата е с по-нисък лимит заради краткия срок на връщане.
Кредитите може да използвате както за посрещане на неотложни финансови нужди, така и за рефинансиране на други ваши кредити или обединяване на кредитите ви в едно.
Основните изисквания към кредитоискателите са да са дееспособни български граждани в активна възраст и да имат добра кредитна история. Последното означава да нямате просрочени и забавени вноски към банкови и други финансови институции. Ще ви е необходима само лична карта, която да удостовери вашата самоличност.
Освен лесната и бърза процедура за отпускане на кредитите вие получавате ясни условия с договора, който подписвате. Няма скрити такси, нито дребен шрифт, които да ви изненадат неприятно. Кредитните консултанти от съответните фирми за бързи кредити ще отговорят подробно на вашите въпроси, ако имате такива.
За да сте сигурни, че получавате наистина най-добрите условия можете да заявите кредит в повече от една фирма за бързи кредити или чрез кредитен консултант, работещ с повече фирми. Това е възможно, тъй като изискванията за получаване на кредит са подобни в различните фирми. Ще получите обаче повече оферти, които ще можете да сравнявате по отношение на лихвите, сроковете и размера на вноските, а също и привилегиите, които получавате. Имайте предвид, че много фирми дават специални отстъпки и промоции на лоялните си клиенти, така че защо да не се възползвате?

Виж още:

Кредитни продукти

Кредити за хора с лоша кредитна история в ЦКР

Бързи кредити за хора с лошо кредитно минало в ЦКР

Все по-важно за всеки гражданин се оказва добрата кредитна история, която свидетелства, че той е лоялен при използването на кредити от банкови и небанкови финансови организации. Днес ще ви разясним до колко е важна добрата кредитна история при отпускането на бърз кредит.

Кредитната ви история се пази в националния кредитен регистър, който се обслужваа от БНБ и има за цел да води статистика за изрядността на плащанията по кредити на физическите лица. Ако сте надежден платец, който редовно внася своите погасителни вноски по вашия кредит, то това е един добър начин да си осигурите отлично кредитно досие.

Освен настоящото ви състояние и покриваните от вас заеми в него се съхранява и информация за ваши предишни задължения.

Така компаниите могат да придобият по-ясна представа, за това дали сте с потенциал да бъдете добър техен клиент или проблемен такъв. Именно чрез справка в регистъра една кредитна компания преценя дали да ви отпусне така нужните на вас и вашето семейство пари на заем.

Имайте предвид, че веднъж след като сте развалили добрата си кредитна история, то нейното поправяне не е лесна работа. Все пак най-добрия вариант е просто да се стараете да плащате в срок вашите задължения, като така посредством превантивни мерки ще си осигурите отлично кредитно досие.

Ако възнамерявате да кандидатствате за по-крупен заем, то справката в Националния кредитен регистър е нещо задължително. Нашата препоръка е да не се впускате в кандидатури за кредити преди да подобрите състоянието на досието си. Все пак това е съвет, който цели да повиши вашата успеваемост при кандидатстване за заем пред различни кредитни институции или банки.

Преди да поискате пари на заем, оформени като бърз кредит от банка или небанкова финансова институция (лицензирана от БНБ за подобен тип дейност), то винаги планирайте погасяването на своя дълг. Не оставяйте нищо на случайността, като план Б за подобни случаи не е никак излишен и ще ви осигури едно по-спокойно и приятно бъдеще.

Една от фиримите отпускащи бързи кредити за хора с лоша кредитна история е Кредисимо. Ето и някои от продуктите им:

Искате бърз кредит, но не ви дават? Какво е решението ако имате лошо кредитно досие:

Едно от основните изисквания за предоставянето на повечето кредити е кредитоискателят да е с добра кредитна история в Централния кредитен регистър. Това означава да не дължи просрочени вноски по погасяването на други кредити към банкови и небанкови институции.

Това означава ли, че кредитоискателите с лоша кредитна история няма да имат достъп до кредит?

Отговорът е НЕ, тези хора също имат възможност да получат кредит. При всички случаи обаче шансовете това да стане от банка са доста малки. Дори и банката да реши да отпусне такъв кредит, то тя ще се презастрахова с по-висока лихва или допълнителни такси. В някои случаи по този начин условията по кредита стават непосилни за кредитополучателя.

Затова все по-често кредитоискатели с лоша кредитна история избират фирми за бързи кредити като: ( Фератум, Вивус, Кредисимо, СмайлКредит, Минизаем ), където процедурата е много по-улеснена и бърза и съответно и условията са по-добри в този случай.Кредитна история - бележка

Тези фирми предоставят кредити до определена сума, без да се изисква кредитоискателят да доказва доход, да има трудов договор или да осигурява някакъв тип гаранция или поръчител.

Това е основната причина все повече кредитоискатели да се обръщат към такива фирми, когато се налага да решат спешно финансовите си проблеми. Трябва да предвидите и, че при тези облекчени условия за бързите кредити се кандидатства за по-малки заеми, отколкото бихте могли да вземете от банка или друга институция, предоставяща кредити, при доказване на доходи и предоставяне на други документи, доказващи платежоспособността и надеждността ви като кредитополучател. Също така и срокът на погасяване на кредитите, предоставяни от фирмите за бързи кредити, е по-кратък.

Онлайн кредитирането

Често заемите, предоставяни от фирмите за бързи кредити, са известни като бързи онлайн кредити, тъй като за тях може да кандидатствате изцяло онлайн и съответно по този начин да попълните заявката си за кредит през сайта на избраната от вас компания. По правило лихвите на бързите кредити, са по-високи от лихвите на обикновените банкови заеми. В случаите, когато става дума за кредитоискатели с лошо кредитно досие обаче, може да се случи и обратното заради увеличената лихва от страна на банката, която по този начин си покрива риска.

Консултации

Освен фирма за бързи кредити кредитоискателите с лоша кредитна история могат да поискат съвет от кредитен консултант, който работи с много банкови и други кредитни институции. Консултантът ще ви предложи опции съгласно вашата ситуация, а също и може да ви насочи как да подобрите кредитната си история. Избирайки кредитен консултант, вие ще трябва да отделите и съответен процент за неговата комисиона. И за кредитния консултант можете да подадете заявката си онлайн, да направите посещение на място в най-близкия офис или по телефона.

Имайте предвид обаче, че какъвто и вариант за кредит да изберете,

трябва да направите внимателна преценка и да погасите навреме дължимите вноски, защото всяко ненавременно издължаване се отразява в Централния кредитен регистър.

Така можете да влошите още повече и без това лошото си кредитно досие и да стигнете до невъзможност да получите кредит в бъдеще.

Виж още:

Кредитни продукти

Бързи кредити онлайн от Creditorio

Кредит до заплата без лихва, бързи пари на заем

Безлихвен заем до заплата с гратисен период

credissimo.bg

Заемът до заплата по правило се предоставя от небанкови институции или т.нар. фирми за бързи кредити. Освен като заеми до заплата са известни и като бързи пари на заем, за които се кандидатства по максимално облекчена процедура. Това са заеми с неголям размер, които трябва да бъдат погасени на една вноска за договорен кратък период. По правило тези кредити са от 100 до 700 лв. и срокът за погасяването му може да варира от 15 до 45 дни. ( разбира се това е доста относително, тъй като всяка кредитна институция има индивидуални условия, суми и периоди на изплащане). За да се възползвате от опцията кредит до заплата без лихва трябва да върнете заема в определения гратисен период. За по-дълъг период се начислява лихва.бързи кредити до заплата с 0% лихва

Не се изисква поръчител, доказване на доход или някакво друго обезпечение. Кандидатстването става само с лична карта, като отговор от кредитната институция се получава буквално до минути. Получаването на парите също става максимум до 24 часа след одобрението, като те ви се превеждат по посочената от вас банкова сметка, на каса на Изи Пей или на място в офис на фирмата, предоставяща кредита. Ако спазите дадения гратисен период, вие ще върнете точно толкова пари, колкото сте изтеглили. При това можете да разрешите възникналите финансови трудности само за минути, като заявите кредита си без дори да излизате от дома си.

Какъв е гратисния период?

Гратисният период е различен за различните фирми, но в повечето случаи е 15 дни, в рамките на които вие можете да върнете своя бърз заем до заплата без лихва. Обърнете внимание, че в повечето случаи опцията за безлихвен заем е само за всеки първи кредит. След това се дължи лихва. Някои компании предлагат и други варианти за такива заеми и след първия изтеглен, но с намален гратисен период.
Условията по тези заеми можете да проверите на страниците на съответните фирми. Друг вариант е да се обърнете към кредитен консултант, работещ с повечето фирми за бързи кредити. Той ще ви консултира за най-добрите опции за вас.

Виж още:

Кредитни продукти

Нямате пари и трябва да чакате до заплата? Ето как да се сдобиете бързо и лесно

Пари до заплата
Пари на заем до заплата

Всеки от нас се старае да намери работа с добро заплащане. Така смята, че финансовите му проблеми ще останат в миналото и никога няма да се сблъска с тях. В действителност обаче нещата не стоят точно така. Случва се понякога да нямаме пари, а заплатата да е далеч. Какво да правим в тези моменти?
Чудесно решение е тегленето на бърз кредит. Много от нас не обичат да тегля кредити. Вероюто им за живота е, че трябва да изкарат парите си сами. Да харчат толкова, колкото печелят – въпрос на възпитание. Е, това е добра практика, но искате или не достигаш до момент, в който парите свършват, а заработеното ще бъде платено след седмици. Именно това може да ви се случи. За кратко време е възможно да ви се наложи да се разделите със солидна сума пари. Това може да ви принуди да се огледате за алтернативи. Трудните финансови моменти са нещо, което някой хора не обичат да споделят с близките си.

 • Кредисимо– опция за вас са кредитите до заплата, които са до 600 лв. и опцията да бъдат върнати до 15 дни без лихва – условието по бонуса е това да е вашия първи или седми подред кредит. Това определено звучи добре, нали? В случай, че сте лоялни платци можете да получите и бонуси.
 • Hebros.bg – от каталога за кредити Хеброс Кредит, можете да изберете различни суми и за различни неща като: кредит за сметки, кредит за почивка или заем за ремонт. – Вие избирате! Можете да подадете заявление само с няколко клика. Условията за отпускане на кредит са три: 1. да сте с чисто кредитно досие в ЦКР, да имате доходи и да сте с валидна лична карта.
 • СофияКеш ( SofiaCash.com )– това е специализиран сайт за кредити в град София. Удобството тук е, че можете да вземете пари си от най-близкият офис до вас, независимо дали сте в Студентски град, Люлин или където и да било в София

Едно от основните неща, които ви притесняват относно тегленето на какъвто и да било кредит е фактът, че се изисква поръчител. Тук това не е необходимо.

Гарант не е нужен, а можете да получите пари до минути и то изцяло онлайн, което пести време.

Хилядите документи за доходите ви също не са необходими. Важното е да имате доходи, чрез които да съумявате да покривате месечните си вноски. Всичко става супер бързо. Парите са при вас до няколко минути. Това ви дава шанс да покриете разходите си бързо. В последствие можете да изплатите кредита си дори преди изтичане на договореното време.
Независимо колко сте разумни в харчовете си понякога е трудно да се справите, особено в случай, че имате жена и две деца. Каквито и сметки да си правите те не рядко излизат криви. В тези времена е добре да има на кого да разчиташ за финансови проблеми. Проблемите с вноските са ограничени на максимум, а в случай, че сте лоялен клиент можете да получите и някой бонуси.

Спокойствието, че има на кого да се доверите при нужда от пари до заплата е най-голямата награда.

Кредити без доказване на доход и без трудов договор

Бързи онлайн кредити без доказване на доходи само срещу лична карта

Тъй наречените фирми за бързи кредити, които са небанкови институции, печелят все повече поддръжници. Причината е както заради лесната и бърза процедура на одобрение за кредит, така и заради факта, че се кандидатства без обичайния куп документи, изисквани иначе от банките. По правило тези кредити са доста по-ниски от отпусканите от банките и са с по-кратък срок на погасяване. В общия случай и лихвите по бързите кредити са по-високи от стандартните банкови лихви при кредитиране, но това е очаквано при условие че и рискът при този тип кредитиране без доказване на доход е по-голям.

Голямо предимство на бързите кредити без доказване на доходи от трудов договор е, че можете да заявите своя кредит изцяло по интернет, по телефона или чрез посещение до някой офис на избраната от вас фирма за кредитиране. Допълнително одобрението за кредит идва максимум до 30 минути след обработката на заявката ви, така че вие можете да посрещнете възникналите спешни нужди за пари.

Този кредит е подходящ и за безработни, жени в майчинство и въобще за хора, които са без доход, но все пак е необходимо да докажат някакъв, дори и той да не е от трудов договор! 

Всичко, което ви е необходимо, е лична карта, с която да удостоверите личността си. За да бъдете одобрени за кредит, повечето фирми за бързи кредити изискват и да имате добро кредитно досие. Последното означава да нямате просрочени задължения към банки и кредитни институции, включително към фирмите за бързи кредити.
В общия случай при кандидатстване за кредит в банка ще ви поискат доказателство за доход.

В този смисъл кредитоискателите без трудов договор много трудно могат да получат заем от банка.

Дори и това да стане, то банката ще се презастрахова и ще предостави кредита срещу значително по-висока лихва или с допълнителни такси. Така кредитът може да стане и непосилен за погасяване.
Освен фирмите за бързи кредити можете да се обърнете и към кредитен консултант, който работи с повече банки и други кредитни институции. Така ще получите най-добрата оферта според вашата ситуация, тъй като консултантът ще подаде заявка за вашия кредит на повече места. В този случай обаче ще дължите комисиона на кредитния консултант, след като ви одобрят за кредита.

Затова не пропускайте да се осведомите за стойността на тази комисиона, за да няма неприятни изненади след това.

Виж още:

Кредитни продукти