Кредити по телефона

Бърз кредит по телефона

Често в ежедневието ни се случва да възникнат непредвидени ситуации и да са ни необходими допълнителни пари, които в този момент нямаме. В такъв случай неизбежно търсим заем от близки и познати или от някоя кредитна институция. Все по-рядко обаче можем да разчитаме да получим свежи пари от хората около нас, тъй като или и те не разполагат с достатъчно пари или просто не се доверяват, за да дадат назаем.

Затова много по-практичното и бързо решение е да потърсим кредит по телефона. Понастоящем има различни предложения за такъв кредит поради факта, че лесната процедура за одобрение и бързия отговор от кредитните институции го правят все по-популярен. Вие определяте необходимата ви сума, като на пазара се предлагат заеми от няколко стотин до няколко хиляди лева. Отговорът в повечето случаи е от един час до 24 часа.

В общия случай изискванията към вас с:

  • да сте дееспособни български граждани на определена минимална и максимална възраст;
  • да нямате просрочени задължения към банки или други финансови институции;
  • да нямате неплатени осигуровки и да имате доказан доход в размер в зависимост от стойността на кредита.

При по-малки суми не се нуждаете от поръчител или превод на работна заплата, за да получите желания кредит. В същото време можете да усвоите искания кредит при положителен отговор от кредитната институция в рамките на 24 часа. При това без да напускате дома си, само с бързо и лесно кандидатстване по телефона.
За да сте сигурни, че получавате най-добрите условия, можете да направите кратко проучване на фирмите, които предлагат подобна услуга. Имате възможност да кандидатствате на повече места и да изберете най-доброто предложение.

Кредитът получавате само срещу лична карта и в повечето случаи по избран от вас начин – в брой, по сметка или чрез друг тип превод. Обикновено връщането на кредита е на равни месечни вноски, като вие определяте срока за изплащането му сред различни опции за това и в зависимост от размера му.
Бързият кредит по телефона е създаден за удобството на клиента. Във време, в което всяка минута е ценна и струва пари, кандидатстването за кредит по телефона е най-доброто решение.

Телефони на фирми за бързи кредити

  • Кредисимо АД – 0700 12 0 12
  • Фератум България – 0700 11 088
  • Вивус България – 0700 45 010
  • Минизаем – 0700 100 76

Виж още: