Credit Adviser

Как получавам парите си, когато тегля бърз кредит?

Компаниите за бързи кредити предлагат разнообразни начини за получаване на парите

Бързите кредити се наричат така не без причина, а защото наистина са такива. Времето от подаване на заявката, през одобрение до получаването на парите се е скъсило толкова, че в много случаи отнема само минути. Представете си само – трябват ви пари и ги получавате почти веднага.

По традиция думата „кредит“ се свързва с тромава процедура, при която човек трябва да предвиди финансовата си нужда с дни или дори седмици. Откакто на пазара на кредитни инструменти навлязоха и бързите заеми, това отдавна изобщо не е задължително вярно. Ако си поръчате едновременно пица и бърз кредит, парите ще дойдат преди пицата!

Какви са начините на получаване?

Компаниите за небанково кредитиране предлагат много и разнообразни начини да получите парите си. Ако при кандидатстване в банка най-вероятно ще ви поискат да си откриете сметка при тях и да се сдобиете с поредната си карта и сметка в може би поредната банка, то при бързите кредити няма нужда да правите нищо такова.

Разбира се може да получите парите си по банкова сметка, но разликата пак е огромна, защото няма нужда да откривате нова. Просто посочвате избран от вас IBAN номер и скоро те ще са там. Ето и начините:

Начините за получаване на бърз кредит са разнообразни и винаги целят максимално удобство за клиента. И все пак имайте предвид, че тук са събрани повечето възможности и те не се предлагат от всички компании. Ако начинът за взимане на парите при теглене на кредит е важен за вас, се информирайте предварително какво предлага конкретната фирма за бързи кредити.