За Credit adviser

Credit adviser е твоят приятел сред голямото разнообразие от компании за бързи кредити.

Към момента в България има над 170 регистрирани компании (с лиценз от БНБ), като техният брой непрекъснато расте. Как можеш да се ориентираш най-добре сред това море от предложения?

Довери ни се! Ние ще ти помогнем да вземеш най-доброто решение за кредит за всеки повод.

Ще ти предоставим цялата информация и ще ти помогнем да намериш най-изгодното предложение на пазара спрямо твоите критерии без скрити условия, такси и притеснения.

Ние сме екип от добре обучени млади и амбициозни хора, обичащи работата си и доказващи ежедневно своя професионализъм. Мотивирани сме да поддържаме високо ниво на обслужване и сме готови да отговорим на всички твои изисквания.

Вярваме, че бързите кредити са поредната възможност да осъществяваме поставените си цели. Екипът ни има богат опит с българските компании за онлайн кредитиране и ще сме твой съветник във всички стъпки при избора и кандидатстването за бърз заем.

Вярваме, че пазарът има нужда от коректив, като именно ние младите хора сме активното звено, като благодарение на познанията и възможностите си можем да дадем най-добрите решения.

На сайта ни ще намираш актуални съвети и полезни практики, както и най-изгодните предложения на пазара.

Credit adviser е създаден в полза за потребителите като предоставя информация за най-добрите компании, като в детайли можеш да се запознаеш с условията и изискванията на кредитните фирми, както и да разбереш какви документи са нужни за кандидатстване за бърз кредит. Информацията, която ще откриеш при нас, свързана с компаниите е 100% достоверна, като се събира и актуализира ежедневно спрямо промените, които се случват на пазара и във фирмите.

Водим се от ясната идея, че потребителите имат нужда от експерти като нас, които да споделят своя опит за тези, които нямат нужните познания в областта на бързите кредити .

Насреща сме да споделим своята компетентност и мнение, като ще се радваме да отговорим на всички твои въпроси. Не се колебай да се свържеш с нас!

Пиши ни