Имате нужда от нови мебели, но нямате средства? Ето още едно подходящо начинание, което може да се финансира с потребителски или бърз кредит. Отлагането на подмяната на мебели заради липса на пари е често срещано при доста семейства. Да спестим пари за мебели за новото жилище или пък да сменим вече достатъчно захабените, е трудно, ако заплата едва стига за покриване на месечните разходи. Това се оказва е една от водещите причини много хора да купуват мебели на кредит.

Кредит за мебели

Кредитирането можете да получите от фирма за бързи кредити. Мебелите на изплащане не са новост в този бизнес. Често пъти дори домакинствата да разполагат със средства за да закупят обзавеждането, предпочитат да не товарят финансите си с твърде големи суми и избират опцията на кредит. Обикновено случаите са два:

  • Покупка на нови мебели, като се възползваме от страхотните моментни условия – например промоция и намаление, които да ни спестят доста средства. Вариант за използването на бърз заем е и заплащането на първоначалната вноска, ако сме избрали плащане на лизинг при покупка на различни мебели.
  • Претапициране и реновиране на мебелите у дома. Чрез използването на подобна услуга, то ние можем да възобновим стария блясък на нашия дом и да се насладим на приятен комфорт и уют, от който да се възползва цялото ни семейство.

Промоциите не са за изпускане

Когато искаме да купим нова мебел за нашия дом, която сме открили на промоция, но точно в този момент не разполагаме с нужните ни средства, то взетия бърз заем може да ни помогне изключително много и да ни даде възможност да се възползваме от изгодната сделка, която иначе бихме пропуснали. Едно лесно решение, бързите кредити само срещу лична карта са тук за нас, за да се насладим на новите си или подновени стари мебели, без да се налага да натоварваме прекалено много своя семеен бюджет.

Ако до преди няколко години се питахме как американците прекарват живота си основно на кредит, то днес и у нас това се превърна в един практичен начин да получаваме пожеланото веднага, а не да чакаме да спестим определена сума пари за да си позволим покупката на ново мебелиране.