Имa ли нaиcтинa компании ĸoитo oтпycĸaт кредит срещу лична карта? Да, има. И няма нужда сте на работа по трудов договор.

Kpeдититe „бeз дoĸaзвaнe нa дoxoдитe” cъщecтвyвaт нaиcтинa и cа ycпeшeн пpoдyĸт. Πpи тяx cъoтвeтнaтa компания за бързи кредити взимa пpeдвид нe осигурителния доход, а peaлнo пoлyчaвaнoтo възнaгpaждeниe, не зависимо какво е то – хонорари, дивиденти, от наем и пр.

Удобството на кредит срещу лична карта

Процесът по отпускането на заема срещу лична карта обикновено отнема броени минути. В наши дни не е невъзможно да изтеглите бърз заем дори и за по-малко от 20 минути, като понякога и 10 минути са предостатъчни.

И тук става въпрос за целия процес, който съпътства кредитирането – от попълването на нужните документи (може да се направи и на място, а ако пък предпочитате така и е по-удобно и удачно според вас, можете да попълните всичко необходимо и по интернет, поне в повечето финансови институции е възможно).

Бърз кредит срещу лична карта е продукт, който е подходящ и за хора, за които няма кой да гарантира (все пак това е голяма отговорност и не всеки може да открие подходящи хора за целта). Освен това този вид заем е добро решение за всички хора, които имат нисък осигурителен доход.

На почти всеки се е случвало да остане без пари. Тогава започваме да мислим как да решим проблема. Колкото по-бързо е решен той, толкова по-бързо ще можем да се върнем към обичайните си занимания. Едно отлично решение са наистина бързите заеми от небанкови кредитни фирми, които само срещу лична карта са склонни да ви предоставят нужните ви средства.

Как се случва

Можете да кандидатствате за бърз кредит онлайн от своя дом и то, без да се налага да обикаляте за ненужни документи, каквито например банките ви изискват. А много хора са и трудно подвижни, за да ходят до физическите офиси на компаниите за бързи кредити.

Можете да заявите кредит срещу лична карта онлайн. Първо се попълва кратък електронен формуляр с информацията от вашата лична карта (лицензираните компании са и администратори на лични данни по закона за защита на личните данни) и след одобрението на служител на фирмата. Можете да получите още сега нужните ви средства на един банкомат разстояние, директно с превод по вашата сметка, или пък на каса на EasyPay и FastPay.

Вземи до 20 000лв., гарантирани с колата ти »