Представете си ситуацията да отидете на почивка или екскурзия в чужбина и да се окаже, че не сте преценили добре средствата си. Може и да ви се е случвало. Опциите, когато си далеч и извън страната не са много, но малко хора знаят, че сред тях е възможността за вземане на бърз кредит от чужбина.

Много от фирмите за бързи кредити оперират изцяло онлайн. Където и да се намирате, е достатъчно да имате интернет връзка, за да кандидатствате за бърз кредит, който след одобрението ще бъде при вас в рамките на минути до денонощие – в зависимост от това, в коя банка е сметката ви. Единственото неудобство е, че няма да имате възможност да вземете парите от каса, което по традиция е най-бързият начин, ако се намирате в България.

Откъде мога да изтегля бърз кредит от чужбина?

Няма особено значение къде точно се намирате. Подавате заявлението си през формата на сайта на компанията или ако предлага чат, чатбот или друг начин за кандидатстване. Получавате информацията за кредита си в Стандартния европейски формуляр и договора си за него, който – ако и когато решите, може да „подпишете“ отново онлайн по посочения от компанията начин.

Естествено, това не включва случаите, в които биха поискали от вас да отидете във физически офис на компанията.

Получавате парите си в рамките на съответната възможност за банков превод, дали банката, в която е сметката ви, е в списъка на тези, с които работи компанията. В този случай преводът също ще бъде бърз, в противен – може да отнеме до ден.

Защо да избера бърз кредит

Когато човек е извън страната, другите възможности така или иначе са ограничени. Удобство е да имате бърз достъп до пари, когато се намирате далеч от дома. Когато получите средствата си по картата, може да ги използвате по ваше усмотрение – като плащате с картата или като ги изтеглите. Препоръката ни е да плащате с карта, защото при теглене от банкомат губите повече от превалутирането и под формата на такси.