Можете да вземете онлайн бърз кредит и докато сте в чужбина, ето как

Едно от големите притеснения при пътуване в чужбина често е опасността да останем без пари, ако бюджетът ни е ограничен или по друга причина. Тези страхове могат да принудят човек да прекара почивката си в постоянни притеснения, „стискане“ и съответно лошо настроение. В някои крайни случаи несигурността може дори да ви откаже от екскурзията. Но знаете ли, че може да вземете онлайн бърз кредит от българска фирма, докато сте в чужда държава?

Бързо и лесно като у дома

Практически почти няма разлика в тегленето на онлайн бърз кредит в чужбина, в сравнение на процедурата в България. Единствената разлика може да е в получаването на парите.

Но поред: Заявяването на онлайн бърз кредит, докато се намирате в чужда държава, става по интернет. Така че ви трябва връзка с мрежата. Може да е WiFi връзка в някое заведение или хотела, а може и да използвате мобилния си интернет, ако се намирате в страна от Европейския съюз, тъй като от юни 2016 г. вече няма такси за роуминг.

След това няма значение кой начин ще предпочетете: заявка през сайта, по имейл, по чата със служител на компанията или през чатбот услуга. Одобрението отново е въпрос на минути. А после?

Как получавам кредита си, докато съм в чужбина?

По банков път. За съжаление, ако досега сте предпочитали да взимате парите си на каса, в друга държава това няма как да стане. Но е малко вероятно да нямате банкова сметка и дебитна или кредитна карта. Така че заемът ви ще бъде преведен по тази сметка. В зависимост в коя банка е тя, ще пристигне до минути или най-късно в рамките на 24 часа.

След като получите средствата от кредита си, е ваше решение и как да ги използвате – дали ще ги изтеглите на банкомат (внимавайте с таксите за обмен на валута), или ще плащате директно с картата си.

Тегленето на онлайн бърз кредит от чужбина е лесна и бърза процедура. Ако обаче обичате да сте предварително подсигурени, а знаете, че може да ви се наложи взимането на допълнително пари, просто заявете кредит още докато сте в България преди да заминете.