Бързи кредити за безработни без поръчител?

Вероятно повечето хора си мислят, че отговорът на въпроса отпускат ли се кредити за безработни е НЕ. Но всъщност това не е истина. Такива кредити се отпускат. Те се заявяват онлайн или в офиси на фирмите за кредити и не се изисква доказване на доход за тях.

За кредита не се изисква поръчител, запис на заповед или някакво друго обезпечение. Не е необходимо да имате трудов или някакъв друг договор, за да ви бъде отпуснат кредитът. Ще ви е необходима само личната ви карта и да сте дееспособен български гражданин между 18 и 70 години. Разбира се, ще трябва да имате и добра кредитна история, което означава да не дължите пари към банки или други финансови институции.

Това са пари за възникнали спешни ситуации, когато финансите не ви достигат. Освен за безработни този кредит е много търсен от жени в майчинство, пенсионери и лица, упражняващи свободни професии. Кандидатстването и процедурата по одобрение са изключително улеснени, така че да не губите времето си и да имате максимално бърз достъп до парите. От вас се изисква само да попълните онлайн формата в сайта на съответната компания, като предоставите необходимата информация и определите размера на исканата сума. Голяма част от компаниите предлагат и кредити на вноски, което е допълнително удобство за вас да върнете заема си на малки равни суми в по продължителен период от време.

Не само удобството и облекчените условия са причина този вид кредит да е много търсен. Бързият отговор на вашата заявка, който идва в рамките на минути, също привлича нови и нови потребители. На телефона, посочен от вас в заявката за бързия кредит, ще получите съобщение дали сте одобрени или не. Вие получавате парите си по банковата сметка или чрез Изи Пей, в зависимост от вашето желание.

Вземи кредит без да имаш превод на работна заплата

Много важно е и, че няма такси за кандидатстване.

Някои фирми за бързи кредити предоставят и специални отстъпки за лоялни клиенти. Затова поинтересувайте се дали и вие не можете да получите такива, ако сте били потребител на фирмата и преди.

Трудно е да получите по-добра оферта, нали?

Вземи до 30 000лв., гарантирани с колата ти »