И зимата е нужно да се почива, а възможности има и за любителите на снега, и за предпочитащите топлината

Свикнали сме да планираме почивката си веднъж годишно през лятото. Десет дни или две седмици на море са най-честата представа за годишна екскурзия. И изглежда съвсем логично, когато времето е топло, подходящо е за плаж или разходки. Доста по-малко хора обаче си правят по-дълга ваканция през зимата. Често екскурзиите в студения сезон са ограничени до два – три дни, при това по време на коледно – новогодишните празници. Заедно с това организмът ни има не по-малка нужда да отдъхне точно в този период.

Бърз кредит за зимна почивка

Най-общо възможностите за почивка през зимата се свеждат до няколко основни опции:

  • За любителите на зимните спортове това са ски курортите, които предлагат практикуването на любимия спорт.
  • За тези, които не обичат толкова студеното, СПА дестинациите в България са десетки, а топлите минерални води могат да съдействат за истинска релаксация.
  • Почитателите на културния туризъм могат да се насладят на зимните премени на европейските столици и градове.
  • А приключенски настроените пътешественици нерядко избират да избягат за малко от студа на някое топло и екзотично място.

Всякакви варианти са възможни

Разбира се, всеки от тези варианти си има своята цена. Но също така и безценни преимущества. Не е задължително зимната почивка да бъде скъпа. Например няколко дни в друга държава, организирани с помощта на нискотарифна самолетна компания и сайтове за места за отсядане като AirBnb спокойно може да се вмести в размерите на стандартен бърз кредит. От друга страна, ако ви се пътува на по-далечна дестинация, то вероятно ще е нужно да сте заделили някакви средства, като може да допълните бюджета с бърз кредит. Съвсем приемливи са и вариантите за ски и/или СПА курортите на българска територия. По-сериозен разход може да бъде този за екипировка, ако тепърва ще се пробвате със зимните спортове и нямате такава. Тя обаче може лесно да бъде осигурена, включително и втора ръка, с помощта на бърз кредит. Топлите минерални басейни пък са чудесен избор за семействата с малки деца.

Дори да нямате възможност на ползвате отпуска през зимата, тази година Коледа ни дава подарък: Почивните дни са 5, а ако ги слеете и с трите новогодишни (между двата празника има два работни дни), спокойно може да си направите и една чудесна дълга ваканция.

Вземи до 20 000лв., гарантирани с колата ти »