Какво е работното време на компаниите за бързи кредити и има ли фирми, които работят денонощно?

Когато имате необходимост от бърз кредит, най-добрата алтернатива е да се обърнете към фирма за кредит. Понастоящем на пазара има доста фирми, предлагащи такива услуги, така че имате възможност за избор, като сравнявате условия и оферти.

Освен бързината и лесната процедура на одобрение за кредит допълнително предимство на фирмите за кредити е,

че повечето от тях работят всеки делничен ден от 9.00 до 19.00 ч. и голяма част от тях работят и в събота и неделя,

като в тези часове вие можете да се обърнете към тях и да зададете въпросите си. Освен това много от компаниите имат кол центрове, където обучени техни сътрудници не само ще са на ваше разположение в работното време, но може да направите и уговорка за обслужване извън работното време, ако това се налага. Някои от кол центровете работят и до по-късни часове специално за заявяване на кредит. Освен с обаждане по телефона или на място в някой от офисите на такава фирма имате възможност и да оставите данните си онлайн и съответно служител на фирмата да се свърже с вас.

Кандидатстване онлайн

Много от фирмите ви предлагат възможността да заявите изцяло онлайн своя кредит, като посочите необходимата информация. Освен данните ви за контакт вие сами определяте сумата на кредита, периода на връщане и броя на вноските. Така вие можете и в извън работно време да попълните формата и да оставите само решението за кредита да бъде взето от съответната фирма, когато бъде разгледано вашето заявление.
Ако имате някакви въпроси за изясняване, бихте могли да се възползвате от възможностите за чат на живо през сайтовете, каквито предлагат някои от фирмите. Там вие виждате кога има сътрудник на линия, така че да получите бърз отговор на въпросите си, без да се налага да звъните по телефона. По този начин също имате опцията да оставите своето съобщение в извън работно време и да получите отговор впоследствие.

Работно време – празници

Има и фирми за бързи кредити, които дори работят на официалните празници. Но така или иначе вие имате много опции да получите отговор на въпросите си в максимално кратък срок, като осъществите връзка с фирмите и извън работното им време.

Фератум:

Понеделник – Петък: 10:00 до 18:00 часа
Почивни дни ( Събота и неделя )

Credissimo:

Без почивен ден
Понеделник – Петък: от 8:00 до 20:00 часа
Събота: от 10:00 до 18:00 часа
Неделя: от 10:00 до 17:00 часа

Вивус:

Понеделник – Петък: от 10:00 до 17:00 часа
Почивни дни ( Събота и неделя )

Неткредит:

Понеделник – Петък: от 10:00 до 17:00 часа
Почивни дни ( Събота и неделя )