Бързи онлайн кредити без поръчител

Бързи онлайн кредити без поръчител

Кандидатстване за онлайн кредит

Много кредитоизискатели в България предпочитат този вид кредитни продукти, защото подаването на заявление е много лесно и бързо. Много небанкови кредитни институции имат улеснена процедура по кандидатстване и отпускане. Разглеждането на заявлението ви обикновено трае от 10 до 30 минути, в зависимост от кредитния и социалния ви статус. При кандидатстването за онлайн заем, трябва да имате няколко неща на ум:

първо– да сте с добро кредитно досие в Централния кредитен регистър,

второ – да сте с постоянни месечни доходи ( да получавате заплата ).

Можете да заявите заем или от сайта на кредитната институция или през мобилно приложение ( ако има такова )

Подаването на заявление за заем е в 3 основни стъпки:

 • Първо: Избирате сума и срок на кредита – на този етап виждате какъв е ГПР ( Годишен лихвен процент ), вашата лихва и общата сума за плащане – сумите варират от 50 до 5000 лева ( обикновено за по-малки суми, на пример от 300-400 лева, фирмите имат опция за безлихвен заем, ако бъде върнат до 15 или 30 дни )
 • Второ: Втория етап по кандидатстването е въвеждането на вашите лични данни в специализиран за това онлайн формуляр : ЕГН, име, презиме, Фамилия, телефон, имейл, номер на лична карта, адрес по лична карта и по местоживеене, избирате месторабота и тип заетост. След това избирате по какъв начин бихте желали да получите сумата, вариантите са два : или директно от офис на Изипей или Фастпей или по посочена от вас банкова сметка.
 • Трето: След като вече сте попълнили данните си последната и най-важна стъпка е потвърждение, че сте съгласни с общите условия на фирмата и с условията по договора, в тази стъпка ще получите и СЕФ ( СТАНДАРТЕН ЕВРОПЕЙСКИ ФОРМУЛЯР ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛСКИТЕ КРЕДИТИ /приложение №2 към чл. 5, ал. 2 от Закон за потребителския кредит/ ), в тази стъпка може да трябва да потвърдите, че сте съгласни небанковата институция да борави с личните ви данни, това е стандартна декларация за обработване на лични данни.

При някои фирми за онлайн кредити стъпките по кандидатстване за малко по-различни ( имайте предвид, че това е примерен вариант за подаване на заявление )

Важно:

 1. Трябва да знаете, че всяка една лицензирана небанкова институция притежава официален сертификат от БНБ, който обикновено e BGR00000към регистър на финансовите институции
 2. Друго важно нещо, което трябва да проверите е дали фирмата има сертификат от КЗЛД – повече информация тук!
 3. Изчетете в детайли условията, тарифите и политиката им при просрочени вземания

Фирми отпускат бързи заеми по интернет

Последните няколко години с развитието на интернет и онлайн услугите все повече хора избаха да си спестят малко време като използват този вид заеми. Все повече хора използват мобилни телефони и таблети. Хората предпочитат да получат заем по интернет, защото не е необходимо да чакат,

всичко се случва „online“, в реално време!

Бърз кредит по интернет
Вземи пари навсякъде от всяка една точка на България!

Няколко от големите фирми за кредити в България:

 • credissimo.bg
 • vivus.bg
 • ferratum.bg
 • minizaem.bg
 • smilecredit.bg

Как да вземете парите си:

 • Парите можете да получите от всеки един офис на Изипей и Фастпей в страната
 • По банков път

Как и къде да платите вноските си:

 • Плащане онлайн през виртуален ПОС терминал от системата на Борика
 • Плащане от вашата микросметка в Epay ( Въвеждате вашия клиентски номер )
 • Попъла се платежно нареждане с данните на фирмата
 • От офис на Изипей или Фастпей ( Въвеждате ЕГН като основание за плащане )
 • През Кештерминал ( Въвежда се пак ЕГН и сумата по вноската )

Основни изисквания при отпускането на онлайн кредити:

 1. Валидна лична карта
 2. Чисто кредитно досие ( не е задължително, но е препоръчително – шанса да ви одобрят е в пъти по-голям )
 3. Постоянни месечни доходи ( като може да не сте на трудов договор, но да получавате доходи от друг вид дейност )

Когато решим да вземем кредит онлайн, често сами се разубеждаваме бързо. Причините в повечето случаи са, че не познаваме методите и процедурите по кандидатстване и отпускане, както и самите условия, на които трябва да отговаряме. В такива моменти се обръщаме към банкови институции или искаме пари от приятели или семейството си, но знаем ли каква възможност сме изпуснали и колко нерви и време сме можели да спестим, използвайки услугата online кредити? Ползите, които можем да спечелим са много. За да се убедите сами в това, по-долу ще разгледаме факти, които сами по себе си доказват едно – кредитите онлайн са бъдещето в тази сфера.

На първо място поставяме олекотените условия.

Сумите, отпускани от небанкови институции онлайн, най-често са в диапазона 100-5000лв. Това позволява отпускането на пари на заем дори на хора, които нямат подписан трудов договор, но получават доходи. Забравете неудобството от търсене на гарант – лесно и бързо можете да откриете фирми, които не изискват такъв.

Онлайн кандидатстване
Подай заявлението си бързо и удобно!

Бързина и удобство

Вашето време е ценно както за Вас самите, така и за фирмите, отпускащи подобен вид кредити. За това и не е необходимо да губите часове и понякога цели дни, попълвайки документи и чакащи на опашки за неудобна среща с кредитен инспектор. Взимайки пари на заем по интернет, вие попълвате кратък онлайн формуляр. Това става бързо и лесно, а още по-голям плюс е и факта, че можете да го направите от където решите – дома, офиса или пътувайки в градския транспорт. Одобрение до минути? Вероятно ви звучи невъзможно, но не е така. Кандидатствайки за заем онлайн, вашето искане се обработва за минути. Ако сте бил лоялен платец на предишни кредити, може да очаквате отговор буквално до броени минути. Така можете да покриете на време непредвидени спешни разходи – възможност, която не можете да получите от нито една банкова институция!

Финансово удобство от ново поколение

А сега си представете, че желаната от Вас сума се превежда по картата ви до два часа, след като сте заявили подобно желание. Звучи ви прекалено хубаво, за да е истина? Е, живеем във века на възможностите. Разбираме, че на подобна информация се гледа с недоверие, но всичко което трябва да направите, за да повярвате, е да опитате. Скоро това ще се превърна в такъв вид удобство за Вас и вашето финансово положение, че няма да си спомните, как сте живели спокойно без подобна услуга.

Нека обобщим

До тук споменахме, че за да получите онлайн кредит трябва да кандидатствате с лична карта и добро кредитно минало. Одобрението става до два часа в рамките на същия работен ден. Сумата ще бъде във вашите ръце минути по-късно. Вие избирате къде и как да кандидатствате. Всъщност, решението кога също е важно – можете да го направите по всяко време – фирмите приемат вашите формуляри денонощно! В много от случаите не е необходимо да имате трудов договор, гарант или казано с други думи – пригответе си личната карта и намерете достъп до интернет. Ако ви е необходимо още нещо, за да се възползвате от подобна възможност за бързо и лесно финансиране, просто влезте и потърсете оферти, като нулева лихва за първи онлайн кредит. Е, решихте ли към кого ще се обърнете за помощ следващия път?

Продукти:

Полезни ресурси:
Интересна статия, която описва в детайли вашите права като кредитоизикатели – https://pravatami.bg/52

Виж още:

Кредитни продукти

За какво най-често хората теглят бързи кредити

За какво теглят кредити българите?

В последните две десетилетия все по-активно се говори за кредити и огромната полза от тях. В миналото като част от комунистическата доктрина темата за отпускането на кредити от банкови и небанкови институции е била истинско табу. Може би следва да се спомене, че не са съществували реално банкови институции, а само БНБ. Дори е нямало реално разработен кредитен пазар. С навлизането на демокрацията и западните влияния върху целия обществен, социален, културен и икономически живот идва и разработването на този огромен пазарен дял. Бързите кредити, добиват популярност и получават заслужено внимание едва през последните 5-7 години. Те имат безброй предимства и затова са толкова търсени. Достъпни са по много начини – по телефона, чрез интернет, чрез многобройни фирмени офиси и представители. Съответно това ги прави популярни и близки до обикновените хора.

Интересно: По данни на Асоциацията на колекторските фирми в България, най-много се теглят кредити от мъже между 18 и 30 години, със средно образование и то основно за техника и мобилни телефони. ( източник )

Има различни класации, подготвени от икономически сайтове и издания за това кои са най-предпочитаните стоки и услуги, които да финансираме с тях. Водещо място има закупуването на мобилни устройства – смарт телефони или таблети, а също и всякакви други технологични чудеса. Продължителността на живота им е средно 2-3 години и след това се появява нов модел, на който активните потребители не могат да устоят. Понякога, въпросните покупки стават негодни за употреба преждевременно. Често потребителите се оказват неподготвени за подобна ситуация и тогава на помощ идват бързите кредити. Получаваме нужното в точния момент, без тежки процедури и многобройни документи.

инфографика - за какво се теглят кредити
Източник: http://www.economic.bg/bg/news/7/za-kakvo-teglyat-kredit-balgaritee.html

Пазарът на най-желаните стоки се променя и обновява с шеметна скорост

Хората под четиридесет годишна възраст държат да са в крак с новите технологии, съответно са готови да заплатят нужната цена за това, дори, ако за момента нямат цялата нужна сума. Точно тогава тези потребители търсят финансова подкрепа от фирмите за бързи кредити.

На следващо място по приложимост на бързите кредитни продукти се нарежда нуждата от финансиране на неочакван разход от режиен характер – много висока сметка към електрическа компания, мобилен оператор, Топлофикация и др. Този вид плащания не подлежат на отлагане – изисква се незабавно разплащане. Пари, отпуснати чрез бърз заем, идеално пасват. Потребителите се надяват, че в следващите месеци ще успеят да направят икономии в някои от текущите сметки и по този начин ще възстановят парите които са получили. Особено натоварващи, във финансов план, са месеците декември и януари, които предвидимо „бъркат дълбоко“ в потребителския джоб. Месец май също е в списъка на тежките месеци, най-вече заради многото празници и социални събития.

Голяма група хора разчитат на страхотните условия на бързите кредити, за да могат да се възползват от изникнали в последния момент оферти за екскурзии и почивки. Често попадаме на т.нар ранни записвания или last minute оферти, които са с чувствително по-ниски цени и не са за изпускане. Там трябва да се реагира светкавично с резервация и плащане по нея. Улеснената и бърза процедура на онлайн кредитите е идеална в случая. С няколко клика на мишката парите са по сметката и плащането може да се осъществи, а потребителят да получи желаната почивка на атрактивна дестинация.

За какво се теглят кредити най-често
Източник: http://www.economic.bg/bg/news/7/za-kakvo-teglyat-kredit-balgaritee.html

Кредит за ремонтни дейности

Финансиране на ремонтна дейност в основното жилище – още един разход, който не ние чужд. Обикновено, българите планират и обезпечават финансово такъв тип подобрения. Поне няколко месеца се спестява или се пренасочват финанси от едно перо към друго. Проучват се места, от където да се снабдим с най-изгодните материали, събират се оферти от специалисти, които да извършат желаното. Но често в процеса на работа излизат непредвидени обстоятелства, изискващи допълнителен финансов ресурс. Тези пари са нужни бързо, за да се довърши проекта. Тогава отново бързите кредити са идеалното решение.

Кредит за празници и специални събития

В семейната среда особено място заемат и семейните празници – рождени дни, Коледа, сватби и абитуриентски балове. Тези събития винаги излизат от финансовите разчети. Според всички статистики в областта именно тогава българският потребител е склонен да „отпусне края“ и да си позволи по-големи разходи. Тогава отново може да се разчита на бързото кредитиране.
Този сравнително нов финансов способ – бързите кредити има множество приложения, но една основна цел – да е под ръка в точното време.

В кои градове се теглят най-много кредити

Най-висока е кредитната активност в регион София с 18,9% от всички молби за периода. На второ място е Пловдив с 10,6%, следван от Варна (6,4%) и Бургас (4,2). Най-малко молби за кредити са подадени в Търговище (1,2%) и Смолян (1,1%). (източник)

Кредити по градове
Източник: http://www.economic.bg/bg/news/7/za-kakvo-teglyat-kredit-balgaritee.html

Виж още:

Потребителски кредити без поръчител

Потребителски кредити – какво знаете и какво не знаете за тях

Това са най-често отпусканите и популярни заеми у нас. Те могат да бъдат заявени както пред банкови, така и пред небанкови кредитни компании.
Предимството на тези заеми е в по-краткия им срок на връщане и по-облекчените условия в сравнение с ипотечните заеми. Заради това съответно тези кредити се водят по-рискови за кредитните организации и лихвеният процент при тях е по-висок.

Най-бърза е процедурата за отпускане на подобни кредити от небанковите кредитни компании. Решението за одобрение идва в рамките на един работен ден и парите могат да бъдат преведени в банковата ви сметка или по друг избран от вас начин също толкова експедитивно.

В сравнение с банките лихвата е малко по-висока заради улеснената процедура и много по-малкото документи, които се изискват от вас.

Може да кандидатствате изцяло онлайн или да посетите близък до вас офис на фирмата за бързи кредити. Можете да изберете кредит до заплата, чиито минимум е 50 лв.

Финансовите институции често предлагат различни условия за потребителски кредити при превод на работна заплата например или при споразумение, сключено от работодателя със съответното банково учреждение. Облекчени процедури и по-изгодни условия по правило се предоставят на работещите в държавни компании и организации.

За да ви предоставят кредит от банка, в общия случай трябва да сте на трудов договор от поне 3 месеца или да сте пенсионер.

Съответно трябва да можете да докажете доходите си, за което се изискват редица документи. В зависимост от това какъв е размерът на искания потребителски кредит честа практика на банките е да изискват и сключване на задължителна застраховка живот заедно с кредита. Също така за по-големи суми изискването е да осигурите поръчител или да предоставите залог. Някои банки имат и такса за разглеждане на документите по кредита, която най-често е около 1% от размера на искания кредит. Различните банкови институции предлагат и възможността да издължите заема си при фиксирана или плаваща лихва, като вие ще трябва да решите кое е по-изгодно за вас. Други изисквания за отпускането на кредита могат да бъдат наличието на разплащателна сметка по заема, кредитна карта или друга услуга на банката. Осведомете се за тези допълнителни изисквания, преди да подпишете договора си.

Банкови кредити – кредитни калкулатори:

 • В сайта moitepari.bg има кредитен калкулатор с, помощта на който можете да видите каква ще е крайната сума на кредита Ви в зависимост от лихвеният процент на кредитната институция: http://www.moitepari.bg/Kalkulatori/Krediten_Kalkulator.aspx
 • Кредитен калкулатор на Societe Generale Експресбанк – >> линк
 • Кредитен калкулатор на Централна Кооперативна Банка (ЦКБ) – >> линк
 • Кредитен калкулатор на Обединена Българска Банка  (ОББ)- >> линк
 • Кредитен калкулатор на Първа Инвестиционна Банка (Fibank) – >> линк
 • Кредитен калкулатор на Пощенска Банка (Post Bank)- >> линк

Небанкови кредити

Преди да кандидатствате и усвоите своите потребителски кредити, е препоръчително да се информирате за следното:

 • кога и как кредитната компания може да променя лихвения процент;
 • какви ще е размера на разходите по обслужване на заема, които ще трябва да платите;
 • можете ли да изплатите кредита предсрочно и как става това.

Можете да обмислите и възможността да обедините на потребителските си кредити чрез рефинансиране.

Закон за потребителския кредит

(Приет от XLI Народно събрание на 18 февруари 2010 г.,
обнародван в „Държавен вестник“, бр. 18 от 5 март 2010 г., в сила от
12 май 2010 г.; изм., ДВ, бр. 58 от 2010 г.; изм. и доп., ДВ, бр. 91 от
2012 г.; изм., ДВ, бр. 30 от 2013 г.; изм. и доп., ДВ, бр. 35 и 61 от 2014 г.;
изм., ДВ, бр. 14 и 57 от 2015 г.; изм. и доп., ДВ, бр. 59 от 2016 г.)

Полезна информация за потребителските кредити ( общи условия, наказателни такси, вноски, комисионни ) – на този линк!

Виж още:

Мнение от клиент на Кредисимо

Трябваха ми пари, пенсионер съм, дадоха ми заем срещу лична карта

Автор: г-н Маринков
От скоро съм пенсионер и животът ми доста се промени. С две думи имам много свободно време, обаче с парите не е точно така. Пенсията ми е не е много голяма, както се сещате. Случи се да изпадна в затруднение, имах да плащам немалка сума към една от фирмите за комунални услуги и трябваше да се сдобия с нея отнякъде. Затова реших да търся възможности за бърз заем.

Прочетох за условията им тук: https://credissimo.bg/articles/vzimane-na-byrz-kredit-bez-porychitel-i-samo-sreshtu-lichna-karta

От всички фирми за кредити на пазара, най-добри условия ми предложиха от Кредисимо. По принцип не е много просто, ако си пенсионер и не работиш на договор. Това ми беше ясно и честно казано не хранех големи надежди, но си казах: „Какво ми пречи да пробвам“. И добре че не се предадох, иначе не знам какво щях да правя.
Мислих, че ще ме мотаят докато ми отпуснат кредит, но всичко стана в рамките на максимум 10 мин. Разговарях с една мила дама, която изтърпя всичките ми въпроси. Обърна специално внимание на ситуацията в която се намирам и ме насочи – какви да са вноските, как да ги плащам, колко ми струва всичко и т.н. В смисъл, като пенсионер е ясно, че тези неща са важни, защото не мога да си позволя големи месечни разходи. Освен това беше от голямо значение, че ми беше достатъчна само лична карта. Искам да кажа, като нямам други доходи освен от държавата, можеше и да не ми дадат. За щастие се оказа, че не е точно така.
Мога да кажа, че съм доста доволен и мисля да ги препоръчам да мои приятели. Някои от тях също вече са в пенсия, а това е трудна „професия“ тук. Ако ми потрябва пак и аз със сигурност ще потърся отново Кредисимо. Да чукна на дърво да не ми трябва, разбира се, ама знае ли човек. Като ги гледам някои набори по колко дават за лекари и медикаменти всеки месец…

Кредити за малки фирми и предприятия

Кредити за малки фирми и за бизнес

Малките и средните предприятия по дефиниция са гръбнакът на всяка една икономика. Именно тези фирми обаче страдат най-много при криза и след глобалната финансовата и икономическа криза много от тях фалираха. Затова е важно при финансови стресове за тези фирми те да имат достъп до финансов ресурс. Тъй като обикновено тези фирми не успяват да генерират големи печалби този финансов ресурс е възможно да се набави само чрез кредит.
Кредитирането на малките фирми чрез банка у нас обаче е все още доста трудно. Причината е, че банките имат редица изисквания, които е почти непосилно да бъдат изпълнени от малките фирми. Освен това банките често искат от фирмите обезпечение за кредита, което в много случаи е несъразмерно високо спрямо размера му. До банков кредит всъщност успяват да се доберат малки фирми, които имат по-висок годишен оборот. Иначе банките предлагат целеви кредити, като например по програми с Националния гаранционен фонд.

Видове кредити за фирми:

Предлагат се най-вече два вида кредити за такива предприятия:

 • оборотен
 • инвестиционен

При инвестиционните кредити обаче най-често се изисква и собствено участие с 20% от исканата инвестиция. Като цяло в последните години обаче голяма част от големите банки, опериращи на българския пазар, разработиха специални схеми и кредитни продукти за малките предприятия.

Евро фондове

Друг вариант за финансиране на малките фирми е по програми на европейските фондове. Не са много обаче съществуващите такива програми и повечето малки фирми не успяват да се възползват от тях. В някои случаи и тук изискванията към малките фирми също са доста високи, въпреки че иначе условията по такива кредити са доста по-изгодни от стандартните кредити – по-ниски лихви, липса на такси, по-малко или никакво обезпечение, а в някои случаи има и безвъзмездна помощ.
Голяма част от предоставяните към момента кредитни продукти за малките и средните фирми е за финансиране на иновации. Както показва статистиката обаче, в такава сфера работят само една малка част от българските малки и средни предприятия.
Надеждите са тепърва сегментът на кредитите за малки и средни фирми да се разработи, каквато е препоръката и усилията на Европейската комисия.

Кредити по телефона

Бърз кредит по телефона

Често в ежедневието ни се случва да възникнат непредвидени ситуации и да са ни необходими допълнителни пари, които в този момент нямаме. В такъв случай неизбежно търсим заем от близки и познати или от някоя кредитна институция. Все по-рядко обаче можем да разчитаме да получим свежи пари от хората около нас, тъй като или и те не разполагат с достатъчно пари или просто не се доверяват, за да дадат назаем.

Затова много по-практичното и бързо решение е да потърсим кредит по телефона. Понастоящем има различни предложения за такъв кредит поради факта, че лесната процедура за одобрение и бързия отговор от кредитните институции го правят все по-популярен. Вие определяте необходимата ви сума, като на пазара се предлагат заеми от няколко стотин до няколко хиляди лева. Отговорът в повечето случаи е от един час до 24 часа.

В общия случай изискванията към вас с:

 • да сте дееспособни български граждани на определена минимална и максимална възраст;
 • да нямате просрочени задължения към банки или други финансови институции;
 • да нямате неплатени осигуровки и да имате доказан доход в размер в зависимост от стойността на кредита.

При по-малки суми не се нуждаете от поръчител или превод на работна заплата, за да получите желания кредит. В същото време можете да усвоите искания кредит при положителен отговор от кредитната институция в рамките на 24 часа. При това без да напускате дома си, само с бързо и лесно кандидатстване по телефона.
За да сте сигурни, че получавате най-добрите условия, можете да направите кратко проучване на фирмите, които предлагат подобна услуга. Имате възможност да кандидатствате на повече места и да изберете най-доброто предложение.

Кредитът получавате само срещу лична карта и в повечето случаи по избран от вас начин – в брой, по сметка или чрез друг тип превод. Обикновено връщането на кредита е на равни месечни вноски, като вие определяте срока за изплащането му сред различни опции за това и в зависимост от размера му.
Бързият кредит по телефона е създаден за удобството на клиента. Във време, в което всяка минута е ценна и струва пари, кандидатстването за кредит по телефона е най-доброто решение.

Телефони на фирми за бързи кредити

 • Кредисимо АД – 0700 12 0 12
 • Фератум България – 0700 11 088
 • Вивус България – 0700 45 010
 • Минизаем – 0700 100 76

Виж още:

Кредити на седмични и месечни вноски

Потребителски и бързи кредити на вноски

Можете да изплащате кредита си на различни удобни за Вас вноски. Това не само Ви помага да калкулирате месечните си разходи и бюджет, но и Ви дава спокойствие, тъй като Ви избирате: къде, кога и как да погасявате вноските си по кредита.

Важно: всички „кредити до заплата“ се изплащат на една вноска, това трябва да го знаете тъй като е много важно. Като периода на погасяване може да бъде до 15, 30 или 45 дни. Тази вноска включва всички допълнителни административни такси към него.

Във финансовият пример по-долу можете да видите какви са разходите по кредита и вноските според избраните сума и период от ваша страна. Всички кредити, които не са безлихвени до заплата се погасяват на седмични или на месечни вноски.

Финансов пример:

За сума от XXXX лева и срок на погасяване X месеца:

Вие трябва да платите следното:
– размер на вноска: ( вноска според лихвените проценти на небанковата институция )
– периодичност: месечни анюитетни вноски ( равни вноски )
– брой вноски: X
– падежна дата: ( в зависимост от това дали сте избрали кредит до заплата или потребителски кредит )
Всяка вноска съдържа определения в Договора размер на главница и лихва.

 

Сумите:

Сумите варират от 100 до 10000 лева в зависимост от финансовата компания, за която кандидатствате.

Вноските:

Вноските се калкулира автоматично според периода, който сте си определили при полълване на онлайн формуляра за кредит.

Разходи по кредита ( примерни ):

1. Лихвеният процент по кредита и условията за прилагането му и ако е приложимо за съответния вид кредит, различните лихвени проценти, които са относими за кредита. Фиксиран годишен лихвен процент в размер на ( сума )
2. Годишен процент на разходите (ГПР)
Общите разходи за потребителя, настоящи или бъдещи, изразени като годишен процент от общия размер на предоставения кредит.Потребителски кредит на месечни вноски
ГПР Ви дава възможност да сравните различни предложения за сключване на договор за кредит. Годишен процент на разходите в размер на ( сума )
3. Изисква ли се за получаване на кредита или за получаването му при конкретно предлагани условия задължително сключване на договор за:
– застраховка,
свързан с договора за кредит, или
– друг договор за допълнителна услуга.

4. Свързани с договора разходи ( трябва да видите дали е приложимо за съответния вид кредит):
4.1. Разходите за откриване и обслужване на една или няколко сметки във връзка с договора за потребителски кредит.
4.2. Размер на разходите за използване на определен платежен инструмент (например кредитна карта).
4. 3. Всеки друг разход, свързан с договора за кредит.
4. 4. Условията, при които посочените по-горе разходи, свързани с договора за кредит, могат да се променят.
4. 5. Задължение да се платят нотариални такси и разходи за нотариус.
4. 6. Разходи, дължими при просрочени плащания. Наличието на неплатени вноски може да доведе до сериозни неблагоприятни за Вас последици (включително принудително изпълнение) и да затрудни получаването на кредит в бъдеще.

Виж тук: Стандартен европейски формуляр за предоставяне на информация за потребителските кредити ( DOC )

Какво е работното време на фирмите за кредити ?

Какво е работното време и има ли фирми, които работят денонощно?

Когато имате необходимост от бърз кредит, най-добрата алтернатива е да се обърнете към фирма за кредит. Понастоящем на пазара има доста фирми, предлагащи такива услуги, така че имате възможност за избор, като сравнявате условия и оферти.

Освен бързината и лесната процедура на одобрение за кредит допълнително предимство на фирмите за кредити е,

че повечето от тях работят всеки делничен ден от 9.00 до 19.00 ч. и голяма част от тях работят и в събота и неделя,

като в тези часове вие можете да се обърнете към тях и да зададете въпросите си. Освен това много от компаниите имат кол центрове, където обучени техни сътрудници не само ще са на ваше разположение в работното време, но може да направите и уговорка за обслужване извън работното време, ако това се налага. Някои от кол центровете работят и до по-късни часове специално за заявяване на кредит. Освен с обаждане по телефона или на място в някой от офисите на такава фирма имате възможност и да оставите данните си онлайн и съответно служител на фирмата да се свърже с вас.

Кандидатстване онлайн

Много от фирмите ви предлагат възможността да заявите изцяло онлайн своя кредит, като посочите необходимата информация. Освен данните ви за контакт вие сами определяте сумата на кредита, периода на връщане и броя на вноските. Така вие можете и в извън работно време да попълните формата и да оставите само решението за кредита да бъде взето от съответната фирма, когато бъде разгледано вашето заявление.
Ако имате някакви въпроси за изясняване, бихте могли да се възползвате от възможностите за чат на живо през сайтовете, каквито предлагат някои от фирмите. Там вие виждате кога има сътрудник на линия, така че да получите бърз отговор на въпросите си, без да се налага да звъните по телефона. По този начин също имате опцията да оставите своето съобщение в извън работно време и да получите отговор впоследствие.

Работно време – празници

Има и фирми за бързи кредити, които дори работят на официалните празници. Но така или иначе вие имате много опции да получите отговор на въпросите си в максимално кратък срок, като осъществите връзка с фирмите и извън работното им време.

Кредисимо

Работно време:

 • Понеделник – Петък: от 8:00 до 20:00 часа
 • Събота: от 10:00 до 18:00 часа
 • Неделя: от 10:00 до 17:00 часа

Фератум

Работно време:

 • Понеделник – Петък 8:30 – 19:30 часа
 • Почивни дни – 10:00 – 18:00 часа

Вивус

Работно време:

 • Понеделник – Петък – 08:00 – 20:00 часа
 • Почивни дни – 10:00 – 18:00 часа

почивни дни и официални празници 10:00–17:00

Минизаем

Работно време:

 • Понеделник – Петък от 9.00 до 18.00 часа

Виж още:

Кредитни продукти

 

Отпускат ли се кредити за безработни?

Отпускат ли се кредити за безработни?

Бързи кредити за безработни без поръчител?

Вероятно повечето хора си мислят, че отговорът на въпроса отпускат ли се кредити за безработни е НЕ. Но всъщност това не е истина. Такива кредити се отпускат. Те се заявяват онлайн или в офиси на фирмите за кредити и не се изисква доказване на доход за тях.

За кредита не се изисква поръчител, запис на заповед или някакво друго обезпечение. Не е необходимо да имате трудов или някакъв друг договор, за да ви бъде отпуснат кредитът. Ще ви е необходима само личната ви карта и да сте дееспособен български гражданин между 18 и 70 години. Разбира се, ще трябва да имате и добра кредитна история, което означава да не дължите пари към банки или други финансови институции.

Това са пари за възникнали спешни ситуации, когато финансите не ви достигат. Освен за безработни този кредит е много търсен от жени в майчинство, пенсионери и лица, упражняващи свободни професии. Кандидатстването и процедурата по одобрение са изключително улеснени, така че да не губите времето си и да имате максимално бърз достъп до парите. От вас се изисква само да попълните онлайн формата в сайта на съответната компания, като предоставите необходимата информация и определите размера на исканата сума.

Не само удобството и облекчените условия са причина този вид кредит да е много търсен. Бързият отговор на вашата заявка, който идва в рамките на минути, също привлича нови и нови потребители. На телефона, посочен от вас в заявката за бързия кредит, ще получите съобщение дали сте одобрени или не. Вие получавате парите си по банковата сметка или чрез Изи Пей, в зависимост от вашето желание.

Вземи кредит без да имаш превод на работна заплата

Много важно е и, че няма такси за кандидатстване.

Някои фирми за бързи кредити предоставят и специални отстъпки за лоялни клиенти. Затова поинтересувайте се дали и вие не можете да получите такива, ако сте били потребител на фирмата и преди.

Трудно е да получите по-добра оферта, нали?

Бързи кредити онлайн от Кредиторио

Виж още:

Кредитни продукти

Бързи и лесни минизаеми до минути

Що е това минизаем до минути?

В моментите, когато са ви необходими спешно свежи финансови средства, джъст смайл и вземи най-лесното и удобно решение за вас е да се обърнете към фирма за бързи кредити и да заявите минизаем. Защо това е най-добрата оферта за вас?

Преди всичко минизаемите се предоставят бързо и лесно, буквално за минути. Те са сравнително краткосрочни и за тях се кандидатства онлайн или по телефона. Можете да избирате между кредит до заплата или минизаем на вноски.Малък заем

Пари на заем в по-малки размери

В първия случай вие ще трябва да върнете кредита на една вноска при изтичането на периода. Именно този продукт на фирмите за бързи кредити е най-популярен сред потребителите, тъй като все по-често се налага на всеки от нас да покрива различни „дупки” до заплата. Удобството е, че докато вземете заплата, вие можете да разполагате със свежи пари, за да реализирате плановете си. Много подходящ е продуктът за хора, които току-що са започнали работа и ще получат заплатата си по-късно. При всички случаи с минизаемите не се налага да отлагате проектите си, докато получите някакъв доход.

Заеми в по-големи размери

Вторият тип минизаем – с изплащане на вноски, ви дава възможност да избирате гъвкав срок на погасяване, както и размера на вноската. Отново може да разчитате на професионално отношение, бързина и удобство при кандидатстването и усвояването на парите. По този начин може да разчитате на по-голяма сума наведнъж, чието връщане няма да ви натежи, след като е разсрочено във времето.

Тази форма на кандидатстване за бързи минизаеми ви освобождава от тежестта да посещавате офиси, да чакате на гишета или да се налага да давате обяснения защо са ви необходими средства. В този смисъл процедурата е далеч по-улеснена отколкото предоставянето на заеми от банковите институции. Освен това се изискват и много по-малко документи. В общия случай ще ви е необходима единствено лична карта. Само фирмите за кредити, които са небанкови институции, ви дават възможността да получите отговор в рамките на 15 минути след кандидатстването, дори и по-малко. Ако сте лоялен клиент, много от тези компании ще ви предоставят и специални условия, отстъпки и още по-улеснена процедура при взимането на вашия минизаем. Някои фирми за минизаеми позволяват, погасявайки кредита си предварително, да платите лихва само за периода, в който сте го ползвали реално. Така вземането на минизаем става наистина изгодно предложение. За да бъде такова обаче, вие трябва да сте наясно точно каква сума ви е необходима, за какъв период бихте могли да я върнете, без да имате сериозни сътресения върху бюджета и къде ще получите най-добрите условия за бързия минизаем.

Виж още:

Кредитни продукти